Anne Elsborg, Lærer

Lloyd er en af de mest talentfulde fotografer, jeg kender. Måden han er i stand til at indfange lyset i sine billeder er helt exceptionel, og han skaber derigennem billeder som er meget smukke og stemningsfulde.

Lloyd tog billeder af mig, da jeg ventede min datter. De billeder betyder alverden for mig – særligt fordi Lloyd turde at tænke ”ud af boksen” og være modig i sin fotografering. 

Nicolai Sabro, Iværksætter

Mit photoshoot hos Lloyd var både sjovt og super professionelt. Allerede inden jeg mødte op, havde han fremlagt dagens plan for mig, tankerne bag billederne, og hvordan de skulle skille sig ud fra andre portrætter. Billederne var utroligt flotte og efterbehandlingen ligeså. Hans passion for fotografi var tydelig, da han ikke lod sin koncentration gå udover hans humør. Under shootet var Lloyd konstant smilende og fik for alvor en til at føle sig tilpas. Jeg vil derfor varmt anbefale Lloyd til enhver, der søger hvilken som helst form for fotograf.

Bjarne Hansen, Revisor

Det er med glæde at Revisorhuset Hinnerup ApS kan anbefale Lloyd Revald.

Lloyd sørgede for at vi fik de helt rette billeder. Vi var i dialog med ham og han var meget samarbejdsvillig igennem hele processen. Han havde styr på sine aftaler fra start til slut og leverede efter aftale. Vi er i dag glade for resultatet, som endte ud i en helt ny hjemmeside hvor layout, tekst og billeder hænger flot sammen.

Vi giver Lloyd Revald og hans fotografiske arbejde de varmeste anbefalinger.

​Lin & Kirk, Burdepar

Lloyd, vi takker dig ikke kun for at være så professionel som du var, men også dit dejlige selvskab på vores store dag. Dit øje for at tage de rigtige billeder og finde de bedste steder at skyde billederne, gjorde at vores bryllupsdag blev uforglemmelig.

Vi vil uden tvivl anbefale dig til vores venner og familie!


Jakob & Nathalie, Brudepar

Lloyd var fra begyndelsen af vores forløb ovenud professionel og sørgede for, at  [...] vi følte os i trygge og kompetente hænder fra første tanke til sidste farvel. På bryllupsdagen var Lloyd velforberedt og mødte os begge med fed energi, masser af mod på opgaven og en iver efter at leverer det bedst mulige resultat [...].

Lloyd har givet os et minde for livet. Fanget og genskabt hvert et betydningsfuldt øjeblik med hans fotografier. Hans billeder er stemningsfyldte og sanseskærpende. [...] Lloyd har ikke taget billeder af vores bryllupsdag, men sørget for, at den aldrig fik en ende.

For dét, vil vi altid være ham taknemmelig.  

Louise & Christian, Brudepar

Vi har været meget tilfreds med Lloyd, og hans måde at arbejde på! Lloyd kom, som aftalt på vores bryllupsdag, og fuldførte sit arbejde på bedste vis. Han var forberedt og engageret i, at få bedst mulige billeder. 

Resultatet var i top, god kvalitet og stil over tingene. Det færdige produkt blev leveret, som aftalt, og Lloyd holdte os opdateret under hele processen. Alt i alt godt samarbejde, super professionel fotograf og rigtig flot arbejde han laver.

Dorthe Rasmussen, Selvstændig

Vi har nu haft tid til at se alle billederne igennem og vi er rigtig tilfredse med dit arbejde. Vi er klar over at vi har fået meget for vores penge. Vi føler os virkelig godt behandlet. Det vi vil gerne takke dig for, Lloyd!

Vi vil fortælle både vores venner og bekendte om dig!

Thit Lund, Blogger

Lloyd er topprofessionel, ansvarsfuld og hamrende dygtig. Han forstår med det samme, hvilken stil og tone man ønsker, men [han] er heller ikke bange for at komme med sine råd. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.


Jesper Koch, Neuro-marketing Expert

Lloyd er en ung og uspoleret fotograf, der altid er på udkig efter nye måder at eksperimentere og fortælle historier på. I den forbindelse er hans kamera hans værktøj. Men hans store talent for at lege med lys, former, sammensætninger, samtidig med at få menneskene omkring ham til at føle sig godt tilpas, er klart hans største force. Det er det, der gør ham til en dygtig fotograf og storyteller.

Tagrenderensen ApS

Da vi er en specialistvirksomhed inden for rensning af tagrender var det utrolig vigtigt for os, at udstråle professionalisme og samtidig vise hvem vi er som virksomhed. Dette havde Lloyd meget erfaring med fra tidligere, hvilket er meget tydeligt at se på resultaterne.

I det efterfølgende billedredigeringsarbejde overraskede Lloyd igen med sine evner til, at udvælge og redigere de billeder, der gav mest værdi og mening for den visuelle identitet vi ønskede at kommunikere hos Tagrenderensen.

Alt i alt har vi været yderst tilfredse med at bruge Lloyd Revald som fotograf og kan på det varmeste anbefale ham til andre.

Trine Rytter Andersen, Projektleder, mentor, kurator, kunstskribent og -anmelder

"[...] Lloyd er meget talentfuld, selvstændig, nysgerrig, kreativ og målrettet. I sit kunstneriske arbejde er han kompromisløs i bestræbelserne på at udføre en ide i overensstemmelse med dens intention og ånd. Han er parat til altid at gøre det, der skal til for at opnå det bedste resultat. Som menneske er Lloyd klog, moden, venlig, imødekommende og tillidsvækkende. Han har stor indlevelse i andre mennesker og forstår derfor også de aftaler, som man laver med ham, og de spilleregler, som skal overholdes i samarbejdet.

Jeg giver hermed og med glæde, Lloyd mine varmeste anbefalinger.

Månedsmalt.dk, Whisky udbyder

Lloyd er en utrolig kreativ, talentfuld og professionel fotograf. Under sammenarbejdet med Lloyd, oplevede vi at han var dybt engageret i arbejdet med vores billeder. Lloyd kom med kreativt input under hele forløbet og var med til at udvikle ideer, som fremmede netop det, vi søgte i billederne. Når man booker Lloyd som fotograf, kan man ikke andet end føle sig tryg i hans hænder.

Marie-Louise Lindstrøm, Curatorial assistent at CATCH12 Junior Biennale, ARoS museum of art

With his personal universe, he brings the viewer into a world of existential reflections that are served with great beauty and strict composition. 

He manages to catch unique moments and shows a great talent for creating a personal artistic form. His artistic photography is engaging because of its aesthetics and the way it communicates a message that the viewer is able to read visually as a fairytale.

Stephen Maycock, Fotograf

Lloyd's ability to push and challenge himself. I love the fact that he is constantly doing this, because it's allowed him to create some of my favorite pieces to date. This is evident in his documentary/fine art/ and even sort of commercial type photography.

I cannot wait to see what he produces in the future, I know this guy is going to make it!


Using Format