Anneline & Jonas

Vi er mundlamme, og meget overvældet over de smukke smukke billeder Lloyd har taget til vores bryllup! Han har gjort et enormt flot og fantastisk stykke arbejde både hvad angår udtryk, indhold og kvalitet. Vi er blevet rørte, og har grædt af grin når vi har kigget alle vores billederne igennem. Lloyd har formået at få lige præcist det frem i billederne som vi ønskede, og mere til! Der er så meget glæde, liv og kærlighed i hvert et billede.

Lloyd har været utrolig rar og behagelig at samarbejde med gennem hele processen. Før festen havde vi et introduktionsmøde hvor vi fik forventningsafstemt, og han var utrolig godt forberedt og havde scouted flere flotte lokationer. Lloyd optrådte naturligt og meget professionelt til selve festen, hvilket har resulteret i afslappede, smukke og intime billeder af alle vores gæster. 
Tak for din måde at være på. De varmeste anbefalinger herfra!

Anne & Peder

Lloyd, vi er helt overvældede over, hvordan du har foreviget vores bryllup. 

Vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har haft billederne fremme på skærmen. Så nu har vi lavet en fotobog med alle billeder - hver og ét - så vi nemt kan tage dem frem og genkalde en mindeværdig dag.

Tak for at være forberedt ud over det sædvanlige og for din spontanitet med kreative idéer på dagen.

Tak for din fantastiske måde at blende ind blandt gæsterne på - de hyggede sig helt vildt i dit selskab.

Vi har anbefalet dig vidt omkring!

Pernille & Cristian

Vi føler os så heldige over, at vi havde valgt Lloyd til at forevige vores store dag. Lloyd var med os hele dagen fra forberedelse til brudevalsen, og det er virkelig fantastisk at kunne genopleve hele vores dag igennem de smukke billeder. 

Vi ønskede et lidt mere utraditionelt bryllup med en uhøjtidelig stemning, og Lloyd formåede virkelig at fange lige præcis den stemning i billederne fra hele dagen og i vores portrætbilleder. Portrætbillederne har lige den kant og stemning, vi havde håbet på og vi er så imponeret over hvor smukke billederne er.

Tak for at være så imødekommende, for dit behagelige selskab, og for at du faldt så godt i med gæsterne på dagen. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen, og vi kan kun give de varmeste anbefalinger.


Karina & Morten

Vi har haft den store fornøjelse af, at have Lloyd som fotograf ved vores bryllup. Han har formået at fange den magiske stemning der var på vores store dag, hvilket betyder ubeskriveligt meget, når festen først er ovre. Alle billederne af høj kvalitet, både indholds- og udtryksmæssigt, og vi ville ikke have undværet et eneste. Vi er særligt begejstret for, at Lloyd har fanget mange glade udtryk, flotte detaljer og fine stunder fra dagen. Derudover var det også en fornøjelse at have Lloyd med som fotograf på selve dagen, han faldt ind blandt vores gæster, hvilket har gjort at han har fået mange naturlige billeder af festen, lige som vi husker den. De ellers frygtede brudeparsbilleder og gruppebilleder fik han gjort til en hyggelig stund, og hele hans tilstedeværelse var yderst professionel, og stadig enorm venlig og behagelig. Vi vil uden et tvivl i sinde anbefale Lloyd til alle vi kender.

Igen tusinde tak for de smukkeste billeder - og vi er meget taknemmelige for alle dem du har sendt os.

Jakob & Nathalie

Lloyd var fra begyndelsen af vores forløb ovenud professionel og sørgede for, at vi følte os i trygge og kompetente hænder fra første tanke til sidste farvel. På bryllupsdagen var Lloyd velforberedt og mødte os begge med fed energi, masser af mod på opgaven og en iver efter at leverer det bedst mulige resultat [...]

Lloyd har givet os et minde for livet. Fanget og genskabt hvert et betydningsfuldt øjeblik med hans fotografier. Lloyd har ikke kun taget billeder af vores bryllupsdag, men sørget for, at den aldrig fik en ende.

For dét, vil vi altid være ham taknemmelig.  

Louise & Anders

Med smil på læben og tårer i øjenkrogen har vi netop genoplevet vores bryllup gennem Lloyds fantastiske billeder. 

Han har formået at forevige alle de særlige og rørende øjeblikke på vores store dag, og det er vi ham utroligt taknemmelig for. Udover at være en hamrende dygtig, professionel og ikke mindst passioneret fotograf, er Lloyd et meget behageligt og imødekommende menneske, der hurtigt faldt i snak med gæsterne.

Lloyd har ikke kun givet os et uvurderligt minde, han har givet os muligheden for at genopleve vores bryllup igen og igen. Tak for det! Vi er så glade for, at vi valgte dig som fotograf til vores bryllup.  

Vi kan på det varmeste anbefale Lloyd som fotograf! 

Sara & Filip

Vi er virkelig glade for valget af Lloyd som vores fotograf. Vi kendte ham ikke inden, men følte fra starten af, at vi var i trygge hænder. Lloyd er en utrolig dygtig fotograf, som formåede at fange de store øjeblikke og få alle følelser med på sine billeder. Han fandt hurtigt gode spots til billederne og var generelt god til at se muligheder i de forskellige steder vi var. Hans gode selskab gjorde, at det virkede meget naturligt at have ham med hele dagen.

Tusind tak for dit arbejde. Vi er som sagt virkelig tilfredse og vil varmt anbefale dig til andre.

Simone & Nicholai

Tusind tusind tak for de fineste billeder - de er helt perfekte! Vi oplevede lige dagen igen og den var stadig præcis som vi ønskede os! Den bedste dag! 
Du var med hele dagen, men uden vi opdagede det, så vi har de smukkeste billeder fra hele dagen og vi føler den glade, gode stemning i alle billederne med os, vores familier og dejlige gæster.

Vi takker for alle de gode øjeblikke du har fanget og fået foreviget for os. Vi kunne ikke ønske os mere. Det er bare helt perfekt - ligesom vores dag

Vi er bare mega taknemmelige for at have valgt dig som fotograf til vores store dag.

Helle & Jasper

Tusind tak fordi du kom og tog billeder af os. Det var helt fantastisk. Dagen gik over al forventning, så vi kunne ikke ønske os mere. Tusind tak for super skønne billeder, Lloyd. Vi elsker, at de ikke er så traditionelle og at du har fanget så gode momenter. 

Du vil varmt blive anbefalet til venner og bekendte. 

Helle & Kim

Lloyd, vi har lige set billederne et par gange og var med det samme tilbage til den 18. august. Vi får gæster lige om lidt og de bliver tvangsindlagt til at se billederne!

Du er yderst professionel, imødekommende, fleksibel, fantastisk evne til at fange øjeblikket, omhyggelig.


Camilla & Lars

Lloyd har gennem hele forløbet været yderst professionel, og vi har fra start af haft fuld tillid til Lloyd. På dagen optrådte Lloyd diskret og professionelt i kirken og blandt gæsterne. Lloyd har gennem sine billeder formået at fange stemningen og mange af de særlige øjeblikke fra vores bryllupsdag. En stor dag er nu blevet til et fantastisk minde, som vi kan genopleve gennem de meget smukke billeder. 

Vi er meget tilfredse med Lloyds arbejde som fotograf og resultatet deraf, og vi vil til enhver tid anbefale ham til andre.   

Louise & Morten

Vi har haft den store fornøjelse, at have Lloyd til at forevige vores lille uformelle rådhusbryllup. Fra indgåelse af aftale til levering af billeder har Lloyd udvist stor fleksibilitet, tempo og professionalisme, hvilket gjorde os helt trygge på vores store dag. Fordi Lloyd til fulde har foreviget og fanget alle aspekter af ceremonien på Aarhus Rådhus, kan vi gennem vores billeder genleve og mindes dagen. 

Vi sætter især stor pris på Lloyds effektivitet, guidance og evne til at fange både vores og vores gæsters glæde som fluen på væggen. Derudover er vi rigtig glade for Lloyds brug af lys og den efterfølgende behandling af billederne, som giver dem et helt specielt udtryk.

Maria & Martin

Lloyd forstod med det samme vores ønske, om billeder der ikke var for traditionelle og opstillede. [..]

Vi er ovenud tilfredse med vores billeder efter vielsen også, som blev til under en gåtur. Det var så afslappet og fint - Lloyd fangede alle de små spontane øjeblikke der opstod under vores tur og han har fået det smukkeste lys med i billederne på en kold februar dag. Vi følte os i så trygge hænder og vi fik præcis de billeder vi ønskede os, hvor meget få var opstillede, men i stedet blev til under snak, grin og eufori over netop at være blevet gift.

Anne Elsborg, Lærer

Lloyd er en af de mest talentfulde fotografer, jeg kender. Måden han er i stand til at indfange lyset i sine billeder er helt exceptionel, og han skaber derigennem billeder som er meget smukke og stemningsfulde.

Lloyd tog billeder af mig, da jeg ventede min datter. De billeder betyder alverden for mig – særligt fordi Lloyd turde at tænke ”ud af boksen” og være modig i sin fotografering.

Lin & Kirk

Lloyd, vi takker dig ikke kun for at være så professionel som du var, men også dit dejlige selvskab på vores store dag. Dit øje for at tage de rigtige billeder og finde de bedste steder at skyde billederne, gjorde at vores bryllupsdag blev uforglemmelig.

Vi vil uden tvivl anbefale dig til vores venner og familie!

Tagrenderensen ApS

Da vi er en specialistvirksomhed inden for rensning af tagrender var det utrolig vigtigt for os, at udstråle professionalisme og samtidig vise hvem vi er som virksomhed. Dette havde Lloyd meget erfaring med fra tidligere, hvilket er meget tydeligt at se på resultaterne.

I det efterfølgende redigeringsarbejde overraskede Lloyd igen med sine evner til, at udvælge og redigere de billeder, der gav mest værdi og mening for den visuelle identitet vi ønskede at kommunikere hos Tagrenderensen.

Alt i alt har vi været yderst tilfredse med at bruge Lloyd Revald som fotograf og kan på det varmeste anbefale ham til andre.

Trine Rytter Andersen, Kunstskribent

Lloyd er meget talentfuld, selvstændig, nysgerrig, kreativ og målrettet. I sit kunstneriske arbejde er han kompromisløs i bestræbelserne på at udføre en ide i overensstemmelse med dens intention og ånd. Han er parat til altid at gøre det, der skal til for at opnå det bedste resultat. Som menneske er Lloyd klog, moden, venlig, imødekommende og tillidsvækkende. Han har stor indlevelse i andre mennesker og forstår derfor også de aftaler, som man laver med ham, og de spilleregler, som skal overholdes i samarbejdet.

Jeg giver hermed og med glæde, Lloyd mine varmeste anbefalinger.

Thit Lund, Blogger

Lloyd er topprofessionel, ansvarsfuld og hamrende dygtig. Han forstår med det samme, hvilken stil og tone man ønsker, men [han] er heller ikke bange for at komme med sine råd. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Dorthe Rasmussen, Selvstændig

Vi har nu haft tid til, at se billederne igennem og vi er yderst tilfredse med dit arbejde til Marias Konfirmation. Vi er klarover, at vi har fået meget for pengene. Vi føler os virkelig godt behandlet og det vil vi gerne takke dig for, Lloyd. 

Vi vil fortælle vores venner og bekendte om dig

Marie-Louise Lindstrøm, Curatorial assistent at Catch12 Junior Biennale, ARoS Museum of Art

With his personal universe, he brings the viewer into a world of existential reflections that are served with great beauty and strict composition. 

He manages to catch unique moments and shows a great talent for creating a personal artistic form. His artistic photography is engaging because of its aesthetics and the way it communicates a message that the viewer is able to read visually as a fairytale.


Jesper Koch, Tribal-marketing ekspert 

Lloyd er en ung og uspoleret fotograf, der altid er på udkig efter nye måder at eksperimentere og fortælle historier på. I den forbindelse er hans kamera hans værktøj. Men hans store talent for at lege med lys, former, sammensætninger, samtidig med at få menneskene omkring ham til at føle sig godt tilpas, er klart hans største force. Det er det, der gør ham til en dygtig fotograf og storyteller.

Lloyd Revald Studio
Otte Ruds Gade 41, 1. sal
8200 Aarhus N
Danmark 

31 16 64 52
lloydrevald@me.com

CVR: 35225099
Using Format