Ida & Nikolai 

Vi er overvældede af glæde og taknemmelighed for de fantastiske billeder, du har taget! Det er svært at sætte ord på vores begejstring.

Først og fremmest vil vi sige tusind tak for at være vores fotograf på vores store dag! Din tilstedeværelse gjorde hele oplevelsen uforglemmelig. Vi nød virkelig hvert øjeblik af vores fotosession på klitterne og stranden, og din professionelle tilgang gav os ro og tid til at skabe smukke minder.

Din evne til at interagere med vores gæster har også imponeret os. Vi har modtaget masser af rosende ord fra alle vores venner og familie. På trods af at du fangede øjeblikke fra mange forskellige vinkler og situationer, følte ingen af vores gæster, at du var til gene eller forstyrrede deres oplevelse. Det betyder meget for os.

Dine billeder har fanget øjeblikke, stemninger og følelser på en måde, der er svært at beskrive med ord. Hver gang vi ser dem, tager de os tilbage til den særlige dag og giver os mulighed for at genopleve den. Det er uvurderligt for os.

Endnu en gang, tak for dit ekstraordinære arbejde. Vi er dybt taknemmelige for, at du var en del af vores bryllup, og vi vil varmt anbefale dig til alle, der søger en fotograf. Du har skabt minder, der varer livet ud, og det kan ikke beskrives med ord, hvor taknemmelige vi er.

Jeg har forsøgt at skrive nogle af vores tanker ned, men det er som sagt svært med ord. For de følelser vi sidder tilbage med, når vi ser billederne, de kan ikke beskrives.

Anneline & Jonas

Vi er mundlamme, og meget overvældet over de smukke smukke billeder Lloyd har taget til vores bryllup! Han har gjort et enormt flot og fantastisk stykke arbejde både hvad angår udtryk, indhold og kvalitet. Vi er blevet rørte, og har grædt af grin når vi har kigget alle vores billederne igennem. Lloyd har formået at få lige præcist det frem i billederne som vi ønskede, og mere til! Der er så meget glæde, liv og kærlighed i hvert et billede.

Lloyd har været utrolig rar og behagelig at samarbejde med gennem hele processen. Før festen havde vi et introduktionsmøde hvor vi fik forventningsafstemt, og han var utrolig godt forberedt og havde scouted flere flotte lokationer. Lloyd optrådte naturligt og meget professionelt til selve festen, hvilket har resulteret i afslappede, smukke og intime billeder af alle vores gæster. 
Tak for din måde at være på. De varmeste anbefalinger herfra!

Anne & Peder

Lloyd, vi er helt overvældede over, hvordan du har foreviget vores bryllup. 

Vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har haft billederne fremme på skærmen. Så nu har vi lavet en fotobog med alle billeder - hver og ét - så vi nemt kan tage dem frem og genkalde en mindeværdig dag.

Tak for at være forberedt ud over det sædvanlige og for din spontanitet med kreative idéer på dagen.

Tak for din fantastiske måde at blende ind blandt gæsterne på - de hyggede sig helt vildt i dit selskab.

Vi har anbefalet dig vidt omkring!

Pernille & Cristian

Vi føler os så heldige over, at vi havde valgt Lloyd til at forevige vores store dag. Lloyd var med os hele dagen fra forberedelse til brudevalsen, og det er virkelig fantastisk at kunne genopleve hele vores dag igennem de smukke billeder. 

Vi ønskede et lidt mere utraditionelt bryllup med en uhøjtidelig stemning, og Lloyd formåede virkelig at fange lige præcis den stemning i billederne fra hele dagen og i vores portrætbilleder. Portrætbillederne har lige den kant og stemning, vi havde håbet på og vi er så imponeret over hvor smukke billederne er.

Tak for at være så imødekommende, for dit behagelige selskab, og for at du faldt så godt i med gæsterne på dagen. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen, og vi kan kun give de varmeste anbefalinger.


Karina & Morten

Vi har haft den store fornøjelse af, at have Lloyd som fotograf ved vores bryllup. Han har formået at fange den magiske stemning der var på vores store dag, hvilket betyder ubeskriveligt meget, når festen først er ovre. Alle billederne af høj kvalitet, både indholds- og udtryksmæssigt, og vi ville ikke have undværet et eneste. Vi er særligt begejstret for, at Lloyd har fanget mange glade udtryk, flotte detaljer og fine stunder fra dagen. Derudover var det også en fornøjelse at have Lloyd med som fotograf på selve dagen, han faldt ind blandt vores gæster, hvilket har gjort at han har fået mange naturlige billeder af festen, lige som vi husker den. De ellers frygtede brudeparsbilleder og gruppebilleder fik han gjort til en hyggelig stund, og hele hans tilstedeværelse var yderst professionel, og stadig enorm venlig og behagelig. Vi vil uden et tvivl i sinde anbefale Lloyd til alle vi kender.

Igen tusinde tak for de smukkeste billeder - og vi er meget taknemmelige for alle dem du har sendt os.

Jakob & Nathalie

Lloyd var fra begyndelsen af vores forløb ovenud professionel og sørgede for, at vi følte os i trygge og kompetente hænder fra første tanke til sidste farvel. På bryllupsdagen var Lloyd velforberedt og mødte os begge med fed energi, masser af mod på opgaven og en iver efter at leverer det bedst mulige resultat [...]

Lloyd har givet os et minde for livet. Fanget og genskabt hvert et betydningsfuldt øjeblik med hans fotografier. Lloyd har ikke kun taget billeder af vores bryllupsdag, men sørget for, at den aldrig fik en ende.

For dét, vil vi altid være ham taknemmelig.  

Louise & Anders

Med smil på læben og tårer i øjenkrogen har vi netop genoplevet vores bryllup gennem Lloyds fantastiske billeder. 

Han har formået at forevige alle de særlige og rørende øjeblikke på vores store dag, og det er vi ham utroligt taknemmelig for. Udover at være en hamrende dygtig, professionel og ikke mindst passioneret fotograf, er Lloyd et meget behageligt og imødekommende menneske, der hurtigt faldt i snak med gæsterne.

Lloyd har ikke kun givet os et uvurderligt minde, han har givet os muligheden for at genopleve vores bryllup igen og igen. Tak for det! Vi er så glade for, at vi valgte dig som fotograf til vores bryllup.  

Vi kan på det varmeste anbefale Lloyd som fotograf! 

Mathilde & Magnus

Det største tak nogensinde skal dig lyde. Du har formået at forevige vores store bryllupsdag på en fuldstændig fortryllende måde, som vi kun havde turde drømme om.

Vi er så vilde med alle billederne - fra de meget upolerede til de lidt mere klassiske. Du har virkelig fanget alle slags momenter, som vi havde et stort ønske om, og du har leveret et uovertruffent resultat. 

Foruden de meget fantastiske billeder som vi har modtaget, så skal der lyde en tak for din professionalisme og menneskelighed, som spiller fantastisk sammen i din rolle som fotograf. Vi har hele vejen igennem forløbet følt os trygge. Dét lige fra vores møde med dig inden brylluppet, hvor vi blev bekræftet i hvor professionel, detaljeorienteret og dygtig du er, til på selve dagen, hvor du fuldstændig blendede ind på den mest naturlige måde, hvilket afspejler sig i de billeder du har fanget. Selv alle vores gæster har rost dig til skyerne og de nød dit selskab. 

Lloyd - vores varmeste anbefalinger går til dig! Endnu en gang, det største og mest taknemmelige tak! 

Marie & Peter

At have Lloyd til at følge os på vores bryllupsdag med sit kamera var en rigtig god oplevelse og gav nogle utrolig flotte og naturlige billeder. 

Han fulgte os roligt igennem dagen og var i stand til at blende ind så man næste ikke lagde mærke til at han tog billeder af os. Alligevel, når vi kigger på billederne bagefter har han formået af få utrolig mange unikke billeder med fra hele dagen. 

Hans dybt professionelle og rolige tilgang hjalp os med at få en rigtig god oplevelse på vores store dag.

Jesper & Line

Kære Lloyd, Tusind tak for de mange smukke billeder. Vi har nu set dem igennem et par gange, og for hver gang se vi de små fine detaljer, som du er så dygtig til at fange på kamera! 


Vores ønske var naturlige billeder fra vores store dag, som ikke var opsatte eller kunstige og det lykkedes i den grad. 
Vi vil til hver en tid anbefale Lloyd, da hele oplevelsen var fantastisk. 

Lige fra planlægning af dagen, selve fotografering og nu resultaterne af det flotte arbejde. Så mange fine billeder at det er svært at vælge hvilke der skal printes og rammes ind. 

Katrine & Casper

Vi fik Lloyd anbefalet af en god ven, og vi har ikke et sekund fortrudt, at det blev Lloyd, som skulle forevige vores store dag. 

Lloyd har været super godt forberedt og god til at lytte til vores ønsker. 

Han blender ind i festen, så man slet ikke opdager linsen, og alligevel fanger han al magien og de smukke øjeblikke. 

Vi er meget imponeret og vanvittigt glade for hans arbejde.

Anna og Asger

Lloyd er ikke bare en fantastisk og professionel fotograf, men samtidig også en virkelig behagelig fyr, som formåede at skabe den helt rette stemning, da der skulle tages billeder til vores bryllup. 

Det var en enormt god oplevelse at blive fotograferet af Lloyd. Han håndterede jobbet som fotograf på en naturlig og behagelig måde, som gjorde, at det eneste, der afslørede, at han ikke var gæst, var selve kameraet. 

Tusind tak for det hele Lloyd!

Pernille & Lars

Lloyd er en topprofessionel og meget dygtig fotograf. Han har hjulpet os med at forevige vores bryllupsdag, og vi er meget taknemlige for resultatet. 

De mange billeder indkapsler den helt vidunderlige dag, vi havde. I god tid før brylluppet indkaldte Lloyd os til et møde, så vi kunne lave en forventingsafstemning. 

Lloyd var velforberedt og havde fundet gode locations til fotograferingen på bryllupsdagen. 

Julie & Emil

Vi er meget glade for, at vi valgte lige præcis Lloyd til at forevige vores bryllupsdag. Vi havde fra start et klart ønske om, at vi ikke ønskede de klassiske og ofte lidt mere opstillede billeder, men at vores fotograf snarere skulle agere "fluen på væggen", så billederne blev autentiske og naturlige. Det synes vi virkelig, at Lloyd har været sindssygt dygtig til at opfylde, og han har indkapslet stemningen fra dagen på helt perfekt vis. 

Samtidig formåede Lloyd at være en naturlig del af selskabet, og vi havde en klar fornemmelse af, at han fangede alle de vigtige øjeblikke - det kan vi i dén grad se er tilfældet, nu hvor vi har modtaget alle de smukke billeder. At vælge Lloyd til at være vores bryllupsfotograf er virkelig en investering, vi ikke fortryder - og som vi samtidig kan have glæde af i mange år fremover. Tusind tak for det!


Camilla & Lars

Lloyd har gennem hele forløbet været yderst professionel, og vi har fra start af haft fuld tillid til Lloyd. På dagen optrådte Lloyd diskret og professionelt i kirken og blandt gæsterne. Lloyd har gennem sine billeder formået at fange stemningen og mange af de særlige øjeblikke fra vores bryllupsdag. En stor dag er nu blevet til et fantastisk minde, som vi kan genopleve gennem de meget smukke billeder. 

Vi er meget tilfredse med Lloyds arbejde som fotograf og resultatet deraf, og vi vil til enhver tid anbefale ham til andre.   

Henriette & Jacob

Kære Lloyd, tak for at du var med til at gøre vores bryllupsweekend ligeså uforglemmelig, som vi havde drømt om. 

At det hele nu er foreviget med smukke billeder er bare så fedt! Vi er virkelig glade for resultatet. Du formår at gøre flere af billederne til rene kunststykker. Der sker meget i billederne i forhold til stemning, farver, lys og bevægelse.

Man mærker, at du er meget engageret, dedikeret og professionel. Det føles på ingen måde unaturligt at have dig med på sidelinjen. Vi kunne ikke have ønsket os mere -tusinde tak. Vi vil helt klart anbefale dig til andre.

Sara & Filip

Vi er virkelig glade for valget af Lloyd som vores fotograf. Vi kendte ham ikke inden, men følte fra starten af, at vi var i trygge hænder. Lloyd er en utrolig dygtig fotograf, som formåede at fange de store øjeblikke og få alle følelser med på sine billeder. Han fandt hurtigt gode spots til billederne og var generelt god til at se muligheder i de forskellige steder vi var. Hans gode selskab gjorde, at det virkede meget naturligt at have ham med hele dagen.

Tusind tak for dit arbejde. Vi er som sagt virkelig tilfredse og vil varmt anbefale dig til andre.

Simone & Nicholai

Tusind tusind tak for de fineste billeder - de er helt perfekte! Vi oplevede lige dagen igen og den var stadig præcis som vi ønskede os! Den bedste dag! 
Du var med hele dagen, men uden vi opdagede det, så vi har de smukkeste billeder fra hele dagen og vi føler den glade, gode stemning i alle billederne med os, vores familier og dejlige gæster.

Vi takker for alle de gode øjeblikke du har fanget og fået foreviget for os. Vi kunne ikke ønske os mere. Det er bare helt perfekt - ligesom vores dag

Vi er bare mega taknemmelige for at have valgt dig som fotograf til vores store dag.

Helle & Jasper

Tusind tak fordi du kom og tog billeder af os. Det var helt fantastisk. Dagen gik over al forventning, så vi kunne ikke ønske os mere. Tusind tak for super skønne billeder, Lloyd. Vi elsker, at de ikke er så traditionelle og at du har fanget så gode momenter. 

Du vil varmt blive anbefalet til venner og bekendte. 

Maria & Martin

Lloyd forstod med det samme vores ønske, om billeder der ikke var for traditionelle og opstillede. [..]

Vi er ovenud tilfredse med vores billeder efter vielsen også, som blev til under en gåtur. Det var så afslappet og fint - Lloyd fangede alle de små spontane øjeblikke der opstod under vores tur og han har fået det smukkeste lys med i billederne på en kold februar dag. Vi følte os i så trygge hænder og vi fik præcis de billeder vi ønskede os, hvor meget få var opstillede, men i stedet blev til under snak, grin og eufori over netop at være blevet gift.

Louise & Morten

Vi har haft den store fornøjelse, at have Lloyd til at forevige vores lille uformelle rådhusbryllup. Fra indgåelse af aftale til levering af billeder har Lloyd udvist stor fleksibilitet, tempo og professionalisme, hvilket gjorde os helt trygge på vores store dag. Fordi Lloyd til fulde har foreviget og fanget alle aspekter af ceremonien på Aarhus Rådhus, kan vi gennem vores billeder genleve og mindes dagen. 

Vi sætter især stor pris på Lloyds effektivitet, guidance og evne til at fange både vores og vores gæsters glæde som fluen på væggen. Derudover er vi rigtig glade for Lloyds brug af lys og den efterfølgende behandling af billederne, som giver dem et helt specielt udtryk.

Lin & Kirk

Lloyd, vi takker dig ikke kun for at være så professionel som du var, men også dit dejlige selvskab på vores store dag. Dit øje for at tage de rigtige billeder og finde de bedste steder at skyde billederne, gjorde at vores bryllupsdag blev uforglemmelig.

Vi vil uden tvivl anbefale dig til vores venner og familie!

Thomas & Mette

Vi valgte Lloyd til at tage billeder ved vores bryllup, og det har vi ikke fortrudt et sekund! Lloyd har med sine billeder fanget både den helt særlige stemning samt de mange smukke øjeblikke! Lloyd var på dagen venlig, dygtig, engageret, men samtidig diskret, hvorfor fotografering ikke tog fokus fra noget andet! Og vi har derfor nu en masse billeder til at hjælpe med at holde vores perfekte dag frisk i hukommelsen! Vi ville med glæde vælge Lloyd som fotograf igen.

Josefine & Mads

Vi valgte Lloyd som fotograf til vores bryllup, og vi fik de smukkeste billeder! 

Vi er meget glade for, at vi valgte netop Lloyd; han er professionel, virkelig dygtig - og bare en rigtig flink fyr, som blendede fuldstændigt ind i vores bryllup som en af gæsterne, der på diskret vis fik foreviget vores store dag i de flotteste og mest magiske billeder. 

Alle vores bedste anbefalinger til Lloyd! 

Emma & Andreas 

Mange tak for de flotte billeder! 

Vi har nu set dem igennem og er så glade for at vores dag er blevet foreviget.

Billederne er virkelig fine og nogle vi kan glædes over i lang tid. Dejligt at du var med på ideen om fællesbillede og dirigerede.

Tagrenderensen ApS

Da vi er en specialistvirksomhed inden for rensning af tagrender var det utrolig vigtigt for os, at udstråle professionalisme og samtidig vise hvem vi er som virksomhed. Dette havde Lloyd meget erfaring med fra tidligere, hvilket er meget tydeligt at se på resultaterne.

I det efterfølgende redigeringsarbejde overraskede Lloyd igen med sine evner til, at udvælge og redigere de billeder, der gav mest værdi og mening for den visuelle identitet vi ønskede at kommunikere hos Tagrenderensen.

Alt i alt har vi været yderst tilfredse med at bruge Lloyd Revald som fotograf og kan på det varmeste anbefale ham til andre.

Trine Rytter, Kunstskribent

Lloyd er meget talentfuld, selvstændig, nysgerrig, kreativ og målrettet. I sit kunstneriske arbejde er han kompromisløs i bestræbelserne på at udføre en ide i overensstemmelse med dens intention og ånd. Han er parat til altid at gøre det, der skal til for at opnå det bedste resultat. Som menneske er Lloyd klog, moden, venlig, imødekommende og tillidsvækkende. Han har stor indlevelse i andre mennesker og forstår derfor også de aftaler, som man laver med ham, og de spilleregler, som skal overholdes i samarbejdet.

Jeg giver hermed og med glæde, Lloyd mine varmeste anbefalinger.

Thit Lund, Blogger

Lloyd er topprofessionel, ansvarsfuld og hamrende dygtig. Han forstår med det samme, hvilken stil og tone man ønsker, men [han] er heller ikke bange for at komme med sine råd. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Dorthe Rasmussen, Selvstændig

Vi har nu haft tid til, at se billederne igennem og vi er yderst tilfredse med dit arbejde til Marias Konfirmation. Vi er klarover, at vi har fået meget for pengene. Vi føler os virkelig godt behandlet og det vil vi gerne takke dig for, Lloyd. 

Vi vil fortælle vores venner og bekendte om dig

Marie-Louise Lindstrøm, Catch12 Junior Biennale, ARoS

With his personal universe, he brings the viewer into a world of existential reflections that are served with great beauty and strict composition. 

He manages to catch unique moments and shows a great talent for creating a personal artistic form. His artistic photography is engaging because of its aesthetics and the way it communicates a message that the viewer is able to read visually as a fairytale.


Jesper Koch, Tribal-marketing

Lloyd er en ung og uspoleret fotograf, der altid er på udkig efter nye måder at eksperimentere og fortælle historier på. I den forbindelse er hans kamera hans værktøj. Men hans store talent for at lege med lys, former, sammensætninger, samtidig med at få menneskene omkring ham til at føle sig godt tilpas, er klart hans største force. Det er det, der gør ham til en dygtig fotograf og storyteller.

Lloyd Revald Studio
Otte Ruds Gade 41, 1. sal
8200 Aarhus N
Danmark 

31 16 64 52
lloydrevald@me.com

CVR: 35225099
Using Format